ЕКСПЕРИМЕНТ З МОДУЛЬНО-РОЗВИВАЛЬНОЇ СИСТЕМИ НАВЧАННЯ -ЦЕ КРОК У МАЙБУТНЄ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ

Автор(и)

  • Віктор Чухно експериментальна загальноосвітня школа І—ІІІ ступенів №164, м. Харків
  • Лідія Олійник експериментальна загальноосвітня школа І—ІІІ ступенів №164, м. Харків

Анотація

Пошук відповідей, потреба в розвитку закономірно привели нас до участі у фундаментальному експерименті з модульно-розвивального навчання (МРН). Вважаємо, що нам пощастило познайомитися зі справжнім ученим, творчою особистістю, цікавою людиною професором А.В. Фурманом, який очолює унікальний в Україні Інститут експериментальних систем освіти при Тернопільському національному економічному університеті, є автором фактично нової освітньої системи - МРН - та впроваджує її у дванадцяти школах України, серед яких і наша 164. Анатолій Васильович розробив ідеологію, теорію, методологію і технологію такого навчання (див. Фурман А.В. Модульно-розвивальне навчання: принципи, умови, забезпечення. -К.: ПравдаЯрославичів, 1997. - 340 с.).

Біографії авторів

  • Віктор Чухно, експериментальна загальноосвітня школа І—ІІІ ступенів №164, м. Харків

    директор експериментальної загальноосвітньої школи І—ІІІ ступенів №164, м. Харків

  • Лідія Олійник, експериментальна загальноосвітня школа І—ІІІ ступенів №164, м. Харків

    заступник директора з науково-методичної роботи експериментальної загальноосвітньої школи І—III ступенів №164, м. Харків.

Завантаження

Як цитувати

Чухно, Віктор, and Лідія Олійник. “ЕКСПЕРИМЕНТ З МОДУЛЬНО-РОЗВИВАЛЬНОЇ СИСТЕМИ НАВЧАННЯ -ЦЕ КРОК У МАЙБУТНЄ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ”. Психологія і суспільство, no. 2(28), June 2017, pp. 85-90, https://pis.wunu.edu.ua/index.php/uapis/article/view/296.