АВТОРСЬКА ПРОГРАМА СПЕЦКУРСУ "БІОГРАФІЧНИЙ МЕТОД ТА ОСОБЛИВОСТІ ЙОГО ЗАСТОСУВАННЯ У ПСИХОЛОГІЇ"

Автор(и)

  • Валентина Подшивалкіна Національний університет імені Іллі Мечникова, м. Одеса

Анотація

Структурно-змістова організація авторського курсу ґрунтувалося на врахуванні різноманітності наявних у психології концепцій і поглядів, варіативності його тематичного освітнього наповнення. Загалом він зорієнтований на формування умінь користуватися біографічним методом, а також норм і навичок самоспостереження і самоаналізу, підготовки і проведення біографічного інтерв’ю; забезпечення надійності та валідності біографічної інформації; користування стандартами аналізу та інтерпретації біографічних даних.

Біографія автора

  • Валентина Подшивалкіна, Національний університет імені Іллі Мечникова, м. Одеса
    доктор соціологічних наук, професор, завідувачка кафедри загальної та соціальної психології Національного університету імені Іллі Мечникова, м. Одеса

Посилання

Биографический метод / Под ред. Е. Мещеркиной, В. Семеновой.- М., ИСАН, 1994

Коржикова Е. Ю. Методика “Психологическая автобиография” в психодиагностике жизненных ситуаций. Методическое пособие. - К., 1994.

Нуркова В. Свершонное продолжается: Психология автобиографической памяти личности. - М., 2000.

Жизненный путь и профессиональная карьера специалиста / Под ред. В.И.Подшивалкиной. - К., 1997.

Завантаження

Як цитувати

Подшивалкіна, Валентина. “АВТОРСЬКА ПРОГРАМА СПЕЦКУРСУ ‘БІОГРАФІЧНИЙ МЕТОД ТА ОСОБЛИВОСТІ ЙОГО ЗАСТОСУВАННЯ У ПСИХОЛОГІЇ’”. Психологія і суспільство, no. 3(17), May 2017, pp. 126-8, https://pis.wunu.edu.ua/index.php/uapis/article/view/158.